TUOHITORI KIRPPIKSEN TIEDOTE

 

 1.  Myyntipaikka sisältää myyntipöydän, jossa on vaatetanko. Viikkovuokra on 14,00 euroa (6 myyntipäivää). Provisiota emme ota. Hinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Myyntipaikka maksetaan myynnin alkaessa.

 2. Hinnoittele tuotteet kotona lapulle, jonka koko on noin 5 x 7 cm (ohutta kartonkia tai paperia). Laput, maalarinteipin, nuppineulat ja vaatepuut saat meiltä.

 3. Hintalapun täyttöohje:
  - Lapun vasempaan yläkulmaan myyntipaikan numero, joka ympyröidään
  - Numeron alapuolelle tarkka tarkka selitys tuotteesta (mm. nimi, merkki yms)
  - Jos tuotetta ei ole tarkkaan kuvailtu jätämme sen myymättä
  - Alimmaiseksi hinta. Mainitse lapussa, jos tuotteesi on virheellinen. Esim. risa, särö, epäkunnossa yms.
  - Pelkkään teippiin kirjoittaminen on ehdottomasti kiellettyä, lappujen irroituksen ja säilytyksen vuoksi. Meiltä saat myytyjen tuotteiden laput takaisin, näin ei tarvi arvailla mitä on myynyt.
  - Jos muutat tavaran hintaa, tee aina uusi hintalappu. Kassa ei myy tuotetta jos hinta on muutettu muulla tavalla.

 4.  Erittäin pienten esineiden tuontia emme suosittele.

 5. Kaikki tuotteesi on ehdottomasti mahduttava omalle osastollesi. Lattiat ja käytävät on pidettävä tyhjinä, jotta pystymme pitämään ne puhtaina. Siisteys on valttia.

 6.  Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja. Kannattaa käydä useasti järjestelemässä ja kiinnittää pudonneet hintalaput, sekä tuoda uusia tuotteita. Liian täyteen ahdettu pöytä ei innosta ostajaa. Jos olet kauempaa, etkä voi käydä useasti, sano kassalle niin järjestämme pöytääsi ilman lisämaksua.

 7.  Kaikki tuotteet rahastetaan kassalla, jossa hintalaput kerätään säilytykseen.

 8. Viimeisenä myyntipäivänä kun tulet tyhjentämään paikkasi, ilmoita ennen tyhjennystä kassalle, jotta ehdimme laskea ”tilin” valmiiksi.

 9. Kirppis Tuohitori ei vastaa mahdollisesti kadonneista tuotteista. Mutta valvontajärjestelmämme on tiukka, johonka kuuluu 20 kappaletta nauhoittavia kameroita ja hälytysportti. Ilmoitamme kaikista varkaustapauksista poliisille. CD-levyt voit jättää kassalle, jolloin ainoastaan kannet jää myyntipöydälle. Tuohitori ei myöskään ole korvausvelvolllinen mahdollisen tulipalon tai vesivahingon sattuessa. Vaatehälyttimet ovat ilmaisia, tarrat maksavat 0,10€/kpl.

 10. Kiellettyä on: elintarvikkeiden, piraattituotteiden ja aikuisviihteen myynti.

 11. Myyntipaikka tulee tyhjentää viimeisenä myyntipäivänä ehdottomasti kirppiksen sulkemisaikaan mennessä, sillä aamulla voi tulla uusi myyjä.